Πώς μπορώ να παραγγείλω;

Πώς μπορώ να αγοράσω μια συσκευή;

Επίλεξε ένα προϊόν και πάτησε το πλήκτρο "ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ". Από το νέο παράθυρο επίλεξε ποσότητα, συνδρομή και μια χρώμα για την θήκη (για findyPet). Πάτησε το κουμπί "Προσθήκη στο καλάθι".
Έλεγξε από την σελίδα εάν είναι όλα διαθέσιμα. Αν έχεις εκπτωτικό κουπόνι μπορείς να το εισάγεις από το μενού “USE COUPON CODE” και πάτησε το κουμπί ‘’Πληρωμή’’.
Από την νέα οθόνη τσέκαρε ‘’ΠΛΗΩΜΗ ΩΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ’’ και πάτησε το κουμπί ‘’ΣΥΝΕΧΕΙΑ’’ ,εάν έχεις λογαριασμό πάτησε το κουμπί ‘’ΜΠΕΣ’’ και μετά κουμπί ‘’ΣΥΝΕΧΕΙΑ΄΄.

Βημα 1 - πληκτρολόγησε τα στοιχεία και την την διεύθυνση για παράδοση, και πάτησε το κουμπί ‘’ΣΥΝΕΧΕΙΑ’’. Εδώ είναι η στιγμή που μπορείς να επιλέξεις έαν θέλεις τιμολόγιο και να βάλεις τα στοιχεία της εταιρείας.
Βημα 2 - Διάλέξε τρόπος παράδοσης - Δωρεάν παράδοση στο κατάστημα της κούριερ.
Βημα 3 - Διάλεξε τρόπο πληρωμής- (με κάρτα η αντικαταβολή), πρόσθεσε σχόλιο(ποιές μέρες και ώρες θα είσαι στην δηλωμένη διεύθυνση της παράδοσης), άφησε και τηλέφωνο επικονωνίας. Τσέκαρε ‘’συμφωνώ με τους όρους χρήσης’’ και πάτησε το πλήκρο ‘’ΣΥΝΕΧΕΙΑ’’.
Βημα 4 - Έλεγξε για τελευταία φορά έαν έχεις βάλει όλα τα στοιχεία σωστά και πάτησε το κουμπί ΄ΕΠΙΒΕΒΑΊΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ΄΄.
Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ,θα λάβεις email επιβεβαίωσης και αριθμός παραγγελίας.
Our online store uses cookies
Cookie Settings