ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Καλώς ήρθατε στο τμήμα "ερωτήσεις και βοήθεια"
Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε

ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ

Пως λειτουργεί то tracker;
Το findy χρησιμοποιεί πληροφορίες από τους δορυφόρους GPS / GLONASS / Galileo και τα κοντινά κελία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, για να υπολογίσει την τοποθεσία του, Στη συνέχεια την αποστέλλει στην εφαρμογή μέσω διαδικτύου 2G. Η εφαρμογή οπτικοποιεί τη τοποθεσία σε έναν χάρτη του τηλεφώνου ή του tablet σας

Είναι το tracker για σκύλους σκονισμένο και αδιάβροχο;
Το findyPet δεν είναι αδιάβροχο ,αλλά συνοδεύεται με μια αδιάβροχη θήκη απο σιλικόνη που θα το προστατευει την συσκεύη από σκόνη,βροχή και χιόνι.

Υπάρχει δυνατότητα πρόσθεσης εξωτερικής κεραίας;
Το findy tracker δεν έχει δυνατότητα για πρόσθεση εξωτερικής κεραίας.

Είναι δύσκολη η ενεργοποίηση του;
Το findy ενεργοποιείται εύκολα και απλά. Μπορείς να το κάνεις με οποιονδήποτε διαθέσιμο μαγνήτη ή να χρησιμοποίησεις αυτόν που είναι στο ενσωματωμένο λευκό σημείο που βρίσκεται στο κουτί. Ακολούθησε τις οδηγίες χρήσης που περιλαμβάνει το κουτί. Για περισσότερες πληροφορίες δες την ενότητα ‘ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΑΚΕΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ''

Μπορώ να απενεργοποιήσω την συσκευή;
Το findyPet δεν διαθέτει εξωτερικά κουμπιά. Μόλις ενεργοποιηθεί εισέρχεται σε κατάσταση αναμονής και δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί,μέχρι να εξαντληθεί η μπαταρία.

Τί γίνεται αν πουλήσω την συσκευή;
Πριν να πουλήσις / διαδώσετε το tracker σε άλo άτομο, θα πρέπει να διαγράψεις την φαρμογή από το κινητο σου,με αυτόν τον τρόπο, ο νέος ιδιοκτήτης θα μπορεί να κάνει νέα εγγραφή, σκανάροντας τον κώδικα QR από την εφαρμογή κινητού.

Πώς να επικοινωνήσω με την όμαδα της Findy;
Για τυχόν ερωτήσεις και προβλήματα με την συσκευή,μπορείς να γράψεις στο “Support” από την εφαρμογή.Επίσης μπορείς να διαλέξεις την φόρμα επικοινωνίας από την ιστοσελίδα μας www.findy.eu η να μας τηλεφωνήσεις στο +359 2 818 0953.

Χρειάζομαι κινητό τηλέφωνο για να χρησιμοποιήσω το tracker;
Ναι,για να χρησιμοποιήσεις το Findy χρειάζεσαι κινητό τηλέφωνο η tablet που να υποστηρίζει Android 4.3 η iOS 7 η κάποιο νεότερο μοντέλο.

Μπορώ να κάνω επανεκκίνηση το tracker;
Το findy δεν έχει εξωτερικά κουμπιά. Μόλις ενεργοποιηθεί, το tracker μπαίνει σε κατάσταση αναμονής και δεν μπορεί να επανεκκινηθεί / απενεργοποιηθεί μέχρι να εξαντληθεί η μπαταρία.

Η ελαστική θήκη findyPet είναι μόνο ένα μέγεθος;
Ναι,η θήκη είναι ένα μέγεθος αλλά ταιριάζει σχεδόν σε κάθε λουρί.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ

Πώς να εγκαταστήσω την εφαρμογή Findy;
Η εφαρμογή για κινητό Findy είναι διαθέσιμη στο App Store – Apple και Google Play. Απλά μπες σε μια από τις δύο εφαρμογές και κάνε εγκατάσταση εφαρμογής ευκολα και απλά, ανάλογα με το λογισμικό σύστημα του τηλεφώνου σου, πληκτρολόγησε "Findy" στο πλαίσιο αναζήτησης και πατήστε Enter ή OK. Το εικονίδιο εφαρμογής Findy έχει ένα πορτοκαλί "F" σε λευκό φόντο. Κάνε επιλογή και εγκατάσταση της εφαρμογής.

Είναι δωρεάν η εφαρμογή Findy;
Ναι,η εφαρμογή είναι δωρεάν αλλά για να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Findy πρέπει να αγοράσεις μια συνδρομή για να ενεργοποιήσεις την SIM κάρτα.

Γιατί να δημιουργήσω έναν λογαριασμό;
Πρέπει να κάνεις έναν λογαριασμό για να μπορείς να προσθέσεις και να διαχειριστείς τις συσκευές σου στον λογαριασμό σου. Με αυτόν τον τρόπο, η συσκευή αναγνωρίζει τον ιδιοκτήτη της και λαμβάνει εντολές μόνο από τον κάτοχο, εκτός εάν έχει κοινή χρήση. Επιπλέον, ο λογαριασμός σου σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις την έκδοση WEB της εφαρμογής από οποιονδήποτε υπολογιστή.

Πώς να δημιουργήσετε λογαριασμό;
Η δημιουργία ενός λογαριασμούείναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν σε δύο μόνο βήματα. Κατέβασε και εγκατάστησε την εφαρμογή Findy. Άνοιξε την εφαρμογή και επίλεξε "Εγγραφή" από το κάτω μέρος της οθόνης.Πρώτα συμπλήρωσε το όνομα, το επώνυμό και το Email σου. Στη συνέχεια πάτησε το μεγάλο πορτοκαλί εικονίδιο με την ένδειξη "NEXT". Στο επόμενο βήμα, εισάγεις τουλάχιστον έξι χαρακτήρες για τον κωδικό πρόσβασης και το επαναλαμβάνεις στην κάτω καρτέλα. ΈΜΕΙΝΕ να συμφωνήσεΙς με τους όρους και πατήσεις το πορτοκαλί εικονίδιο REGISTER, και είσαι έτοιμος!

Πώς να επεξεργαστείς τα δεδομένα σου;
Για να επεξεργαστείες τα προσωπικά σαυ στοιχεία, απλώς πρέπει να μπείς στην εφαρμογή, επίλεξε τις πορτοκαλες γραμμές στην επάω αριστερή γωνία΄, Ύστερα επίλεξε "PROFILE". Πραγματοποιήσε τις επιθυμητές αλλαγές και αποθήκευσέ τις με το πορτοκαλί εικονίδιο "SAVE".

Ξέχασες τον κωδικό σου;
Μπορείς να ανακτήσεις τον κωδικό πρόσβασής σου γρήγορα και εύκολα.Μπες στην εφαρμογή και από την αρχική οθόνη επίλεξε την επιλογή “Forgot password?”. Στο επόμενο βήμα, γράψε το Email το οποίο έχεις δηλώσει και μέσα σε λίγα λεπτά θα λάβεις ένα mail με σύνδεσμο μέσα. Κάνε κλικ στο σύνδεσμο και πληκτρολόγησε τον νέο σου κωδικό πρόσβασης.

Τι είναι το Findy WEB;
Είναι πάλι η εφαρμογή Findy, αλλά λειτουργεί μέσω ενός προγράμματος περιήγησης από υπολογιστή. Εάν δεν έχεις το τηλέφωνό σου δίπλα ή έμεινες από μπαταρία, μπορείς να μπείς στο https://app.findy.eu από έναν υπολογιστή με το ίδιο όνομα χρήστη και κωδικό. Η εφαρμογή Findy WEB λειτουργεί έτσι όπως και.

Με ποιες συσκευές είναι συμβατή η εφαρμογή;
Η εφαρμογή Findy μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε τηλέφωνο ή tablet με Android 4.3 ή μεταγενέστερη έκδοση και iOS 7 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Πόσες συσκευές Findy μπορώ να προσθέσω/συνδέσω;
Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συσκευών.

Πόσες συσκευές μπορώ να παρακολουθήσω ταυτόχρονα;
Μπορείς να παρακολουθήσεις όλες τις συσκευές ξεχωριστά, αλλάζοντάς τες μεταξύ τους, αλλά δεν μπορείς να τα παρακολουθείς δύο ή παραπάνω ταυτόχρονα σε μία οθόνη.

Τι είναι η κοινή χρήση συσκευών;
Μπορείς να δώσεις σε κάποιον προσωρινή πρόσβαση και δικαιώματα ανίχνευσης για τη συσκευή σου.

Θα έχει τις ίδιες ρυθμίσεις, όπως τις δικές μου;
Όχι. Κάθε χρήστης έχει τα ονόματα, τις εικόνες και τις ιδοποιήσεις που έχει επιλέξει ο ίδιος για κάθε συσκευή, ακόμη και αν ο ίδιος δεν είναι ιδιοκτήτης της συσκευής.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ

Πώς μπορώ να μοιραστώ μια συσκευή;
Για να μοιραστείς μία συσκευή μπες στην εφαρμογή, επίλεξε την συσκευή που θέλεις να μοιραστείς. Στη συνέχεια επίλεξε ρυθμίσεις.Το εικονίδιο-γρανάζι βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης.Από το μενού επίλεξε την επιλογή SHARE”, ύστερα πάτησε το πλήκτρο “NEW SHARE” πού βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης.Τέλος πληκτρολόγησε το Email με το οποίο θέλεις να μοιραστείς την συσκευή.Επισημάνουμε ότι και ο άλλος χρήστης πρέπει να έχει λογαριασμό στη εφαρμογή με το Email που δηλώσες για να μοιραστείς την συσκευή.

Πώς μπορώ να σταματήσω να μοιράζομαι την συσκευή;
Μπες στην εφαρμογή Findy, επίλεξε την συγκεκριμένη συσκευή. ;Υστερα πάτησε το εικονίδιο “”ρυθμίσεις””(το γρανάζι στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης). Από το μενού επίλεξε την επιλογή SHARE. Στη συνέχεια επίλεξε το όνομα με το οποίο θέλεις να σταματήσεις να μοιράζεσαι την συσκευή σου.Τέλος πατήστε το πλήκτρο “UNSHARE” και είσαι έτοιμος.

Τι είναι η μεταφορά της συσκευής;
Η δυνατότητα μεταφοράς των ρυθμίσεων της συσκευής σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα δικαιώματα του ως ιδιοκτήτης του tracker σε άλλον χρήστη. Μετά τη μεταφορά, η συσκευή θα εξαφανιστεί από τον λογαριασμό σου.

Πώς να μεταφέρω το tracker σε άλλο άτομο;
Για να μεταφέρεις την συσκευή σου μπες στην εφαρμογή Findy, επίλεξε την συσκευή που θέλεις να μεταφέρεις σε άλλο χρήστη, ύστερα πάτησε το εικονίδιο “”ρυθμίσεις””(το γρανάζι στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).Από το μενού επίλεξε την επιλογή “TRANSFER”.Επισημάνουμε ότι και ο άλλος χρήστης πρέπει να έχει λογαριασμό στη εφαρμογή. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας η συσκευή θα εξαφανιστεί από τον λογαριασμό σου.

Πώς να καταργήσω την συσκευή μου;
Για να καταργήσεις την συσκευή σου μπες στην εφαρμογή Findy και διάλεξε την συσκευή που θέλεις να αφαιρέσεις από τον λογαριασμό σου.Στη συνέχεια επίλεξε “Ρυθμίσεις”(το γρανάζι στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).Στο κάτω μέρος βρίσκεται η επιλογή “REMOVE”Πάτησε το πλήκτρο και μετά δώσε την επιβεβαίωσή σου με YES. Μετά την κατάργηση η συσκευή θα εξαφανιστεί από τον λογαριασμό σου και θα μπορείς να την προσθέσεις ξανά σκανάροντας το QR από το δελτίο στο κουτί.

Πώς μπορώ να αλλάξω το όνομα της συσκευής, τη φωτογραφία και τις ειδοποιήσεις;
Μπες στην εφαρμογή Findy για να αλλάξεις τις ρυθμίσεις της συσκευής.Επίλεξε την συσκευή και στη συνέχεια ρυθμίσεις(το γρανάζι στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).Πάτησε το εικονίδιο με τον σκύλο για να επιλέξεις από τις διαθέσιμες επιλογές και μετά πάτησε “OK” για να επιβεβαιώσεις την επιλογή σου. Άλλαξε το όνομα της συσκευής ή επίλεξε το εικονίδιο “NOTIFICATIONS για να ενεργοποιήσεις ή απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις σου. Για να αποθηκεύσεις τις αλλαγές σου πάτησε το εικονίδιο στη πάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν λογαριασμό για περισσότερες συσκευές;
Ναι μπορείς να προσθέσεις όσες συσκευές θέλεις σε έναν λογαριασμό.

Πόσο δεδομένα καταναλώνει η εφαρμογή Findy;
Η εφαρμογή Findy είναι πολύ οικονομική καταναλώνει μόνο 30 έως 50MB του μήνα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ξεπεράσει και 50MB .Εξαρτάται πόσο συχνά χρησιμοποιείται η επιλογή “satellite photo”. Еπιπλέον όταν βρίσκεστε σε άγνωστη περιοχή η εφαρμογή αναγκαστικά θα κατεβάζε πληροφορίες και νέους χάρτες. Аυτό το γεγονός αυξάνει με ελάχιστο ποσό την κατανάλωση των δεδομένων.

Тι να κάνω αν η εφαρμογή δεν λειτουργεί;
 • Кάνε επανεκκίνηση του κινητού σου (της συσκευής) και δοκίμασε ξανά.
 • Αν αντιμετωπίζεις ακόμα το πρόβλημα διέγραψέ την εφαρμογή κάνε επανεκκίνηση του κινητού σου και εγκατάστησε ξανά το Findy.
 • Μπες στην WEB εφαρμογή από την ιστοσελίδα www.findy.eu/app για να δεις αν ακόμα αντιμετωπίζεις το πρόβλημα.
 • Αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει επικοινώνησε με μας.

ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Τι χάρτες χρησιμοποιεί η εφαρμογή;
Εάν η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη σε μια συσκευή Android, θα χρησιμοποιήσει το Google Maps.
Εάν η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη σε μια συσκευή iOS, θα χρησιμοποιήσει τους χάρτες του Apple.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλους χάρτες,iGO, Garmin или HERE π.χ.;
ΟΧΙ. Το Findy δεν είναι συμβατό με άλλους χάρτες.

Υπάρχει η προβολή για SATELLITE VIEW / ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΘΕΑ;
ΝΑΙ,στην εφαρμογή για iOS και Android είναι διαθέσιμη η προβολή "δορυφορική θεα". Αν θέλεις να το ενεργοποιήσεις πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο σε χρώμα καφέ στην πάνω δεξιά γωνία με φορτισμένο χάρτη.

Δείχνει την απόσταση μεταξύ της τοποθεσίας μου και της τοποθεσίας το Tracker;
Όχι η εφαρμογή δεν δείχνει την απόσταση μεταξύ της δικής σου τοποθεσία και αυτής to Tracker.

Πώς μπορώ να δω την τοποθεσία μου τον χάρτη;
Ενεργοποίησε το GPS και στον χάρτη θα δεις μία μπλε κουκίδα, αυτή είναι η δική σου τοποθεσία.

Πόσο συχνά ανανεώνεται η τοποθεσία στην επιλογή “ζωντανή ανίχνευση”;
Με διαθέσιμο σήμα δορυφόρου κάθε 12 δευτερόλεπτα η οθόνη οπτικοποιεί την καινούργια τοποθεσία.

Διατηρείται ένα πρόσφατο ιστορικό αναζήτησης;
Ναι. Το πλήκτρο LAST LOCATION αποθηκεύει το ιστορικό μόνο για την προηγούμενη αναζήτηση.

Για πόσες ανιχνεύσεις υπάρχει χρονολογία;
Υπάρχουν πληροφορίες μόνο για την τελευταία ανίχνευση τοποθεσία.

Τι είναι τοποθεσία 2G;
Αυτό το είδος ανίχνευσης το Tracker δείχνει κατά προσέγγιση την τοποθεσία του. Υπολογίζεται βάσει 2G (των κοντινότερων κελιών κινητής τηλεφωνίας) και η ακριβής τοποθεσία κυμαίνεται ανάμεσα σε 100-500 μετρα στο διάμετρο. Αυτό του είδους λειτουργίας ενεργοποιείται αυτόματα όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο σήμα δορυφόρου, δηλαδή όταν το τρακτέρ βρίσκεται σε εσωτερικούς χώρους ή υπόγεια.Η τοποθεσία ανανεώνεται κάθε 45 δευτερόλεπτα και ταυτόχρονα το tracker ψάχνει διαθέσιμο σήμα δορυφόρου.

Τι είναι το είδος λειτουργίας ζωντανή ανίχνευση LIVE TRACKING;
Στην ζωντανή ανίχνευση το tracker λαμβάνει δυνατό σήμα από GPS και σας δίνει την ακριβή τοποθεσία έως 5 m. Κάθε 12 λεπτά θα δείτε μία καινούρια κουκίδα στον χάρτη της οθόνης ,αυτή είναι η καινούργια τοποθεσία.Η κατεύθυνση κίνησης είναι μια καμπύλη κουκίδων ,στην οποία το μέγεθος της παλιάς τοποθεσίας μειώνεται με την εμφάνιση της νέας.


Πώς φαίνεται η κατεύθυνση κίνησης- με κουκίδες ή με γραμμές;
Στην ζωντανή ανίχνευση κάθε 12 λεπτά οπτικοποιείται την νέα τοποθεσία του Tracker ως μία κουκίδα πάνω στον χάρτη.Η κατεύθυνση κίνησης είναι μια καμπύλη κουκίδων ,στην οποία το μέγεθος της παλιάς τοποθεσίας μειώνεται με την εμφάνιση της νέας

ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΒΈΛΕΙΑ

Πρέπει να αγοράσω μια κάρτα SIM;
Το FindyPet έρχεται με SIM κάρτα που είναι ήδη εγκατεστημένη στη συσκευή και δεν χρειάζεται να αγοράσεις ή να εγκαταστήσεις άλλη. Η SIM κάρτα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συσκευής και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ή με άλλη συσκευή.

Ποιες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιεί το Tracker;
Η εγκατεστημένη SIM κάρτα λειτουργεί με όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα.. Όταν χάσει μια σύνδεση 2G μεταβαίνει αυτόματα σε αυτή με το ισχυρότερο σήμα. Έτσι, διαθέτουμε την μεγαλύτερη εμβέλεια στο έδαφος της χώρας.

Υπάρχει σημασία σε ποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας είμαι πελάτης;
Όχι δεν υπάρχει σημασία, αλλά είναι απαραίτητο να έχεις διαθέσιμο δίκτυο δεδομένα wi-fi στο κινητό ή στο tablet σου για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Findy και να έχεις σύνδεση με το tracker.

Θα λειτουργεί το tracker αν δεν έχω σήμα κινητού;
Εάν το tracker βρίσκεται σε μία περιοχή όπου δεν υπάρχει εμβέλεια κινητού (συγκεκριμένα 2G) η συσκευή δεν θα μπορεί να λειτουργεί.Σε αυτήν την περίπτωση, κατά την αναζήτηση, η εφαρμογή δεν θα μπορέσει να φορτώσει τον χάρτη και θα παραμείνει στην οθόνη αναζήτησης για 4 λεπτά.Ύστερα θα σου δώσει την επιλογή "Δοκιμάστε ξανά" - "TRY AGAIN". Επίστρεψε στην αρχική οθόνη και αναζήτησε ξανά τη συσκευή.

Πώς λειτουργεί το Tracker;
Οι συσκευές λειτουργούν παντού όπου υπάρχει 2G. “ζωντανή ανίχνευση” είναι διαθέσιμη μόνο σε εξωτερικούς χώρους όπου το σήμα του δορυφόρου είναι αρκετά δυνατό.

Το tracker λειτουργεί σε άλλες χώρες;
Όλες οι συσκευές Findy λειτουργούν σε πάνω από 160 χώρες του κόσμου η μόνη προϋπόθεση είναι να υπάρχει διαθέσιμο 2G.

Σε τι απόσταση λειτουργεί το Tracker;
Οι συσκευές Findy λειτουργούν σε όλο τον κόσμο χωρίς σημασία πόσο μεγάλη είναι η απόσταση ανάμεσα του tracker και σένα. Εσύ μπορεί να βρίσκεσαι σε μία χώρα και το tracker σε άλλη και πάλι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Η μόνη προϋπόθεση είναι το tracker να βρίσκεται σε περιοχή όπου υπάρχει διαθέσιμο 2G για να μπορεί να λαμβάνει εντολές από σένα και να μπορεί να σου στέλνει πίσω αναφορές.

Τι να κάνω αν δεν έχω σύνδεση με το TRACKER;
 • Εάν δεν είσαι συνδεδεμένος με την συσκευή, βεβαιώσου ότι εσύ και το TRACKER είστε σε μια περιοχή με διαθέσιμο κινητό δίκτυο. Μπορεί να έχεις σήμα κινητού, αλλά εάν δεν υπάρχει διαθέσιμο κινητό δίκτυο, δεν θα έχεις καμία σύνδεση με το TRACKER.
 • Αν εσύ και το TRACKER είστε σε ένα κτίριο ή υπόγειο, βγείτε έξω και η συσκευή θα κάνει αναζήτηση ξανά.
 • Εάν αυτό δεν σας βοηθήσει, δες αν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη. Για να το δείς κάνε έλεγχο του USB για 20 δευτερόλεπτα για να δεις αν υπάρχει μπλε φως που αναβοσβήνει.Όταν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη το μπλε φως αναβοσβήνει μία φορά κάθε 3-4 δευτερόλεπτα.Εάν τέτοιο φως δεν υπάρχει ενεργοποίησε ξανά το tracker αγγίζοντας τον μαγνήτη στο tracker.
 • Αν και αυτό δεν βοηθήσε,ι επικοινώνησε μαζί μας.

ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΗ

Ποια είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας;
Το findyOne διαθέτει μια μπαταρία Li-Ion 850 mAh.
Το findyPet διαθέτει μια μπαταρία Li-Ion 850 mAh.
Το findyRide διαθέτει μια μπαταρία Li-Ion 850 mAh.
Το findyBike διαθέτει μια μπαταρία Li-Ion 2800 mAh.
Το findyCar διαθέτει μια μπαταρία Li-Ion 5600 mAh.

Πώς μπορώ να ελέγξω το επίπεδο μπαταρίας;
Μπορείς να ελέγξεις ανά πάσα στιγμή το επίπεδο της μπαταρίας από την εφαρμογή. Για το παρόν επίπεδο της μπαταρίας αναζήτησε το tracker από την εφαρμογή και όταν έχεις σύνδεση μαζί του, στην εφαρμογή θα δεις έναν χάρτη και θα και θα ενημερωθείς για το παρόν επίπεδο της μπαταρίας. Το επίπεδο της μπαταρίας δεν εμφανίζεται συνεχώς διότι το tracker πάντα είναι σε αναμονή, αλλά δεν σου στέλνει αναφορές, εάν εσύ δεν τις έχεις ζητήσει.Έτσι καταναλώνει 5 φορές λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα.

Πόση ώρα χρειάζεται για να φορτιστεί η μπαταρία;
η μπαταρία του FindyOne φορτίζεται για περίπου 2 ώρες
η μπαταρία του FindyPet φορτίζεται για περίπου 2 ώρες
η μπαταρία του FindyRide φορτίζεται για περίπου 2 ώρες
η μπαταρία του FindyBike φορτίζεται για περίπου 6 ώρες
η μπαταρία του FindyCar φορτίζεται για περίπου 10 ώρες
με φορτιστή 2 αμπερ, με ένα όχι τόσο δυνατό φορτιστή ή από τον υπολογιστή θα πάρει περισσότερο χρόνο. Κατά την διάρκεια της φόρτισης ανάβει ένα πράσινο φωτάκι δίπλα στο USB port, όταν η μπαταρία είναι φορτισμένη το πράσινο φωτάκι σβήνει.


Μπορώ να φορτίσω την μπαταρία ανά πάσα στιγμή πριν την πλήρη εξάντληση της;
Μπορείς να φορτίζεις τη συσκευή σου σε οποιοδήποτε επίπεδο μπαταρίας αναμφλιβολα χωτίς να προκληθεί ζημιά.Κάθε συσκευή Findy διαθέτει μια ειδικά βαθμονομημένη μπαταρία που δεν επιτρέπει την επαναφόρτιση της. Συνιστούμε τη φόρτιση της συσκευής σε επίπεδο μπαταρίας 30% αν τύχει μακροχρόνια παρακολούθηση σε ένα χαμένο ζώο.

Μπορώ να φορτίσω το findyPet με οποιοδήποτε φορτιστή ή εξωτερική μπαταρία - Power Bank;
Μπορείτε να φορτίσετε τη συσκευή με οποιονδήποτε φορτιστή USB ή εξωτερική μπαταρία, η μόνη προϋπόθεση είναι να διαθέτει τουλάχιστον 1 αμπέρ.

Έχει σημασία πόσα βολτά είναι ο φορτιστής;
Το FindyPet πρέπει να φορτίζεται μόνο με φορτιστή 5 Volt ή Power Bank.

Τι γίνεται όταν εξαντληθεί η μπαταρία;
Όταν εξαντληθεί η μπαταρία, η συσκευή θα σταματήσει να δουλεύει και δεν θα έχεις σύνδεση μαζί της.Μετά από κάθε φόρτιση της μπαταρίας κάνε έλεγχο του Tracker από την εφαρμογή.Αν δεν έχεις σύνδεση με την συσκευή ενεργοποίησε την ξανά αγγίζοντας τον μαγνήτη της συσκευασίας για 5 δευτερόλεπτα και περίμενε 2 λεπτά πριν ψάξεις την συσκευή από την εφαρμογή.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Πώς μπορώ να παραγγείλω / αγοράσω μια συσκευή;
Επίλεξε ένα προϊόν και πάτησε το πλήκτρο "ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ". Από το νέο παράθυρο επίλεξε ποσότητα, συνδρομή και μια χρώμα για την θήκη (ή και τα τρία για +10 ευρώ). Πάτησε το κουμπί "Προσθήκη στο καλάθι" - “ADD TO CART".
Έλεγξε από την σελίδα εάν είναι όλα διαθέσιμα.Αν έχεις εκπτωτικό κουπόνι μπορείς να το εισάγεις από το μενού “USE COUPON CODE” και πάτησε το κουμπί ‘’Πληρωμή’’. Από την νέα οθόνη τσέκαρε ‘’ΠΛΗΩΜΗ ΩΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ’’ και πάτησε το κουμπί ‘’ΣΥΝΕΧΕΙΑ’’ ,εάν έχεις λογαριασμό πάτησε το κουμπί ‘’ΜΠΕΣ’’ και μετά κουμπί ‘’ΣΥΝΕΧΕΙΑ΄΄.
ΒΗΜΑ 1 - πληκτρολόγησε τα στοιχεία και την την διεύθυνση για παράδοση, και πάτησε το κουμπί ‘’ΣΥΝΕΧΕΙΑ’’. Εδώ είναι η στιγμή που μπορείς να επιλέξεις έαν θέλεις τιμολόγιο και να βάλεις τα στοιχεία της εταιρείας.
ΒΗΜΑ 2 - Διάλέξε τρόπος παράδοσης- Δωρεάν παράδοση στο κατάστημα της κούριερ.
ΒΗΜΑ 3 – Διάλεξε τρόπο πληρωμής-(με κάρτα η αντικαταβολή), πρόσθεσε σχόλιο (ποιές μέρες και ώρες θα είσαι στην δηλωμένη διεύθυνση της παράδοσης),άφησε και τηλέφωνο επικονωνίας.
Τσέκαρε ‘’συμφωνώ με τους όρους χρήσης’’ και πάτησε το πλήκρο ‘’ΣΥΝΕΧΕΙΑ’’.
ΒΗΜΑ 4 – Έλεγξε για τελευταία φορά έαν έχεις βάλει όλα τα στοιχεία σωστά και πάτησε το κουμπί ΄ΕΠΙΒΕΒΑΊΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ΄΄. Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ,θα λάβεις email επιβεβαίωσης και αριθμός παραγγελίας.

Πόσο κοστίζει η αποστολή;
Η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Χρόνο παράδοσης /εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης

Στην Ελλάδα συνεργαζόμαστε με συνεργάτες - ACS courier και IDS courier.
Ωρες παράδοσης:
- Προς Θεσσαλονίκη ή Κομοτηνή - 1 εργάσιμη ημέρα
- Στην Αθήνα και σε οικισμούς με γραφείο ή συνεργάτη Econt (εκτός από τις περιοχές Ηπείρου και Πελοποννήσου) - 2 εργάσιμες ημέρες
- Σε οικισμούς στις περιοχές της Ηπείρου, της Πελοποννήσου και των νησιών με γραφείο Econt ή συνεργάτη - από 3 έως 4 εργάσιμες ημέρες
- Σε άλλους οικισμούς χωρίς γραφείο ή συνεργάτη Econt, από ή προς την πόρτα του πελάτη - από 3 έως 6 εργάσιμες ημέρες.
Οι παραλήπτες ειδοποιούνται μέσω SMS.
Η υπηρεσία αντικαταβολής είναι εφικτή για όλους τους οικισμούς στην Ελλάδα.

Τι να κάνω το δέμα μου αργεί;

Επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι να κάνω αν θέλω να αλλάξω την διεύθυνση ή την ώρα παράδοσης της παραγγελίας μου μετά την ολοκλήρωση;
Για οποιαδήποτε αλλαγή πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Θα πληρώσω έξοδα εκτελωνισμού;
Όχι για παράδοση Ευρωπαϊκή Ένωση,για χώρες που είναι εκτός της ΕΕ υπάρχουν έξοδα εκτελωνισμού ανάλογα την χώρα.

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΉ

Πόσες επιλογές συνδρομής έχω;
Υπάρχουν τρεις συνδρομές:
• Για 3 μήνες - 9,95 ευρώ
• Για 6 μήνες - 14,95 ευρώ
• Για 12 μήνες - 24,95 ευρώ
Η Google και η Apple χρεώνουν επιπλέον χρέωση σε σχέση με την κανονική τιμή όταν κάνεις την αγορά από την εφαρμογή. Επομένως, σε συμβουλεύουμε να αγοράσεις την συνδρομή από την ιστοσελίδα μας www.findy.eu


Υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις ή πακέτα Premium;
Δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις (κρυφές χρεώσεις) ή περιορισμοί για την κυκλοφορία των δεδομένων. Έχετε πάντα ένα πλήρες πακέτο, ακόμα και σε χώρες που δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης . Η Google και η Apple χρεώνουν επιπλέον χρέωση σε σχέση με την κανονική τιμή όταν κάνετε την αγορά από την εφαρμογή.

Πρέπει να υπογράψω σύμβαση;
Η Findy είναι μια προπληρωμένη υπηρεσία χωρίς δεσμεύσεις και συμβάσεις. Πληρώνεις μόνο όταν χρησιμοποιείς. Η μόνη προϋπόθεση είναι να έχεις πληρωμένη ενεργοποίηση για 3, 6 ή 12 μήνες κατά τη διάρκεια του έτους, προκειμένου να μην τερματιστεί η υπηρεσία.

Μπορώ να μεταφέρω τη συνδρομή μου σε άλλη συσκευή Findy;
Μπορείτε να μεταφέρετε την υπόλοιπη συνδρομή από τη μία συσκευή στην άλλη, αλλά για αυτό πρέπει να μας καλέσετε. Δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι.

Μπορώ να ανανεώσω τη συνδρομή μου ανά πάσα στιγμή;
Μπορείτε να πληρώσετε για μια νέα συνδρομή ανά πάσα στιγμή και να επεκτείνετε την ήδη υπάρχουσα.

Πώς να ελέγξω πότε τελειώνει η συνδρομή;
Μου για να ελέγξεις την ημερομηνία λήξης της συνδρομής μπες στην εφαρμογή Findy, επίλετε την συσκευή και πάτησε “ρυθμίσεις” (στη πάνω δεξιά γωνία της οθόνης) και από το μενού επίλεξε “SUBSCRIPTION”.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΕΓΓΎΗΣΗΣ

Ποια είναι η εγγύηση της συσκευής;
Όλες οι συσκευές Findy έχουν περίοδο εγγύησης 24 μηνών.

Η εγγύηση ισχύει παγκοσμίως;
Η εγγύηση ισχύει σε ολόκληρη την ΕΕ, αλλά εάν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή, που δεν μπορεί να λυθεί εξ`αποστάσεως, θα πρέπει να το στείλεις την συσκευή στο γραφείο μας στη Σόφια, Krasno Selo, 5, Blvd Gotse Delchev.

Ποια είναι η κάρτα εγγύησης;
Το δελτίο στο κουτί /ΚΙΤ είναι ταυτόχρονα εγχειρίδιο χρήσης και εγγύηση, για αυτό φύλαξέ την.

Τι να κάνω αν έχω πρόβλημα με το Tracker;
Εάν δεν μπορείς να βρεις απάντηση ή λύση του προβλήματος στην καρτέλα ‘Ερωτήσεις και απαντήσεις’, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΜΟΓΗ

Γιατί δεν βλέπω την συσκευή στην εφαρμογή;
Αυτό το πρόβλημα μπορεί να δημηουργηθεί μόνο αν έχεις κάνει παραπάνω από μία εγγραφή με το ίδιο email και έχεις προσθέσει την συσκευή τον πρώτο λογαριασμό. Σε αυτήν ην περίπτωση βγές από αυτό τον λογαριασμμό και μπές με το δεύτερο. Διάγραψε την συσκευή από το λάθος λογαριασμού και πρόσθέ την στον σωστό.Αν και σε αυτήν την περίπτωση ανριμετοπίζεις το πρόβλημα επικοινώνησε μαζί μας.

Γιατί δεν μπορώ να μπώ στην εφαρμογή;
Σιγουρέψου,οτι έχεις βάλει σωστα το email και τον κωδικό πρόσβασης.Αν αυτό δεν βοηθάει προσπάθησε να κανεις εγκατάσταση της εφαρμογής ξανά.Σε περίπτωση που δεν θυμάσαι τον κωδικό πρόσβασης πάτησε “Ξεχασμένος κωδικός” και κολούθησε τα βήματα. Έαν συνεχίζει το πρόβλημα,επικοινωνήσε μαζί μας.

Γιατί δεν μπορώ να σκανάρω τον κωδικό για να προσθέσω την συσκευή;
Εάν η κάμερα του κινητού σου δεν μπορεί να σκανάρει τον κωδικό μπες στην ιστοσελίδα μας "app.findy.eu", συμπλήρωσε το e-mail σου και τον κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια κάνε κλικ στο “Add device”. Συμπλήρωσε το πενταψήφιο κωδικό, θα τον βρεις κάτω από το QR Code.

Γιατί η εφαρμογή δεν φωρτίζει τον χάρτη και παραμένει σε αναμονή αναζήτησης για περισσότερη ώρα;
Αν η εφαρμογή παραμείνει για πολύ ώρα σε αναμονή αναζήτησης και δεν μπορεί να βρεί συσκευή,έλεγξε αν το δικό σου findy είναι ενεργό.Αν είναι ενεργό αλλά η εφαρμογή συνεχίζει να κάνει αναζήτηση,περίμενε 4-5 λεπτά μέχτι να δείς μήνυμα. "TIME OUT REQUEST". Αν δείς αυτό το μήνυμα γύρισε ένα βήμα πίσω και πάτησε το κουμπί "GO FINDY!". Είναι συμαντικό τα επόμενα 5 λεπτά να μην σβήσει το κινιτό και να μην σβήσει η οθόνη.

Γιατί κατά τη διάρκεια της ανίχνευσης της συσκευής εμφανίζεται μπλε ή μαύρη οθόνη;
Αυτό συμβαίνει όταν το Tracker δεν έχει τη δυνατότητα να δείξει την αρχική του τοποθεσία.Το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στα κοντινά κελιά των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας ή σε προσωρινό πρόβλημα με το σύστημα του Google.Σε κάθε από τις δύο περιπτώσεις γύρνα στην αρχική οθόνη της εφαρμογής και ψάξε την συσκευή ξανά.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΑΚΕΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

Τι περιέχει το κιτ/το κουτί;
Στο πακέτο θα βρείτε:
 • μία συσκευή findy
 • μία θήκη από σιλικόνη (μόνο για findyPet)
 • καλώδιο usb (χωρίς προσαρμογέα)
 • 2 in 1 οδηγίες χρήσης και εγγύηση
 • ένας ενσωματωμένος μαγνήτης μέσα στη συσκευασία, κάτω από τη λευκή κουκίδα, ορατό όταν σηκώσεις το καπάκι

Πώς να ενεργοποιήσω τη συσκευή;

Για να ενεργοποιήσεις το tracker, είναι απαραίτητο να αγγίξεις τον μαγνήτη για 5 δευτερόλεπτα στο μπροστινό μέρος του tracker. Μπορείτε να χρησιμοποιήσεις οποιονδήποτε μαγνήτη ή τον ενσωματωμένο στην συσκευασία κάτω από τη λευκή κουκίδα που είναι ορατος όταν σηκώσεις το καπάκι της συσκευασίας.
Θα λάβεις μήνυμα/ειδοποίηση από την εφαρμογή ότι το tracker πλέον είναι ενεργοποιημένο και θα δεις το επίπεδο της παταρίας.Κατά την επιλογή της συσκευής, το πλήκτρο αναζήτησης "“GO FINDY" θα είναι ενεργό.


Που βρίσκεται μέσα στο κουτί τον ενσωματωμένο μαγνήτη;
Ο ενσωματωμένος μαγνήτης βρίσκεται κάτω από το λευκό σημείο η οποία φαίνεται μολις σηκώσεις το καπάκι του κουτιού.

ΕΓΓΡΑΦΉ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Πώς να κάνω εγγραφή;
Η εγγραφή στην ιστοσελίδα μας είναι εύκολή,γρήγορη και δωρεάν.
Βήμα 1- Πάτησε πάνω στο εικονίδιο με το ανθρωπάκι που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης δίπλα στο καλάθι αγορών και διάλεξε ‘’Εγγραφή’’ από την νέα καρτέλα.
Βημα 2- πληκτρολόγησε τα στοιχεία σου,διάλεξε κωδικό πρόσβασης και κάνε επανάληψη του κωδικού,συμφώνησε με τους όρους χρήσης και πάτησε το κουμπί ‘’ΣΥΝΕΧΕΙΑ’’.Τέλος!

Πώς να αλάξω το όνομα,email η κωδικός πρόσβασης;
Για να αλάξεις τα προσωπικά δεδομένα χρειάζεται πρώτα να είσαι εγγεγραμμένος στο Findy με το όνομα χρήστη και τον κωδικός πρόσβασης.Μετά επίλεξε ‘’Επεξεργασία προφίλ΄΄,κάνε τις αλλαγές που θέλεις και πατάς αποθήκευση τα προσωπικά στοιχεία και κουμπί ‘’ΣΥΝΕΧΕΙΑ’’. Τέλος!

Πώς να ανακτήσετε τον ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης;
Μπορείς να ανακτήσεις τον κωδικό πρόσβασης σε λίγα βήματα.
Βήμα1 - Πατάς το εικονίδιο με το ανθρωπάκι στην δεξιά πάνω γωνία της οθόνης δίπλα στο καλάθι αγορών και επιλέγεις ‘’Είσοδος’’ από την νέα καρτέλα.
Βήμα 2 - Επιλέγεις ‘’Ξεχασμένος κωδικός πρόσβασης’’.
Βήμα 3 - Το email με το οποίο έχεις κάνει την εγγραφή και πατάς το κουμπί ‘’ΣΥΝΕΧΕΙΑ΄΄.
Σε λίγα λεπτά θα λάβεις email για επαναφορά.Πατάς στο link και πληκτρολογείς νέος κωδικός πρόσβασης.

ΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ

Τι ειδοποιήσεις θα λαμβάνω;
Θα λαμβάνεις 2 είδη ηδοποιήσεις.
Το πρώτο είναι ενεργές ειδοποιήσεις-ανευρεθήσα συσκευή, η συσκευή ενεργή/απενεργοποιημένη.
Δεύτερη ειδοποιήση,ειδοποιήσεις για την κατάσταση της συσκευής π.χ χαμηλή μπαταρία,κοινοί χρήση συσκευών, μεταφορά συσκευής η διαγραμμένη συσκευή.

Πώς να αλλάξω η να σταματήσω τις ειδοποιήσεις;
Για να αλλάξεις η σταματήσεις τις ειδοποιήσεις άνοιξε την φαρμογή, διάλεξε συσκευή από την λίστα και πήγενε στις υθμίσεις -> Notification και άλαξε τις ρυθμίσεις. Κάνεις ενεργοποίηση η απενεργοποιήση των ενημερώσεων.

Πώς και πού το λαμβάνω ειδοποιήσεις;
Θα λαμβάνεις τις ενεργοποιητές ειδοποιήσεις ως PUSH-μήνυμα στην οθόνη του κινητού και θα στέλνουμε τις συστηματικές ειδοποιήσεις στο email που έχεις δηλώσει.
Our online store uses cookies
Cookie Settings